home

 

CNL Groep BV met handelsnaam Sino administratie is sinds 2004 een gecertificeerd lid van beroepsorganisatie NOAB en RB.

cropped-7

meer informatie over de landelijk beroepsorganisatie vindt u op www.rb.nl en www.noab.nl 

We zijn sinds 2004 aangesloten bij de landelijke beroepsorganisatie NOAB en RB. Sinds 2004 voldoen we elke jaar de verplichte permanente educatieprogramma’s van beide beroepsorganisaties waardoor we ons met trots als gecertificeerde lid naar buiten mogen presenteren.

Naast de permanente educatieprogramma hebben we veel fiscale kennis en ervaring in het midden- en kleinbedrijf (mkb) en zzp’ers. We staan voor een direct, persoonlijk en informeel contact met onze klanten.

Een succesvolle onderneming staat of valt bij een gedegen administratie. Toch is de boekhouding vaak niet de reden waarom u bent begonnen met uw onderneming. Hier helpen wij u graag bij. Heeft u hulp nodig bij uw bedrijfsadministratie, wilt u belastingadvies of wilt u de boekhouding van uw onderneming uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We werken met een scherp vaste tarief en maken wij vooraf heldere afspraken over de kosten. Snel en vakkundig spelen wij in op uw wensen. We helpen u graag op weg met uw bedrijf!

 wechat: cnlgroep